Warning: array_walk_recursive() expects parameter 1 to be array, null given in /home/sites/site41738/web/wp-content/plugins/wpsso/lib/config.php on line 3694
Berichtenbox | De Niekarkers

Berichtenbox

Nieuwe medewerker

Berichtje van Sannah

Hoi iedereen!

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie je nog goed kunnen vermaken..

Mij lukt dat nog aardig goed. Ik heb het druk met de paarden, waar ik een paar keer in de week naar toe ga. Het is vooral lekker als ik buiten mag zijn en de zon ook schijnt. En gelukkig komt het mooie weer er aan!

Voor stage ben ik elke maandagmiddag online spelletjes aan het spelen met een aantal van jullie. Ik ben voor elke week iets nieuws aan het verzinnen wat we kunnen spelen. Laatst had ik ook zelf ganzenbord gemaakt .

Mijn tip voor jullie is om thuis ook lekker een spel te spelen! Ik doe dit thuis ook vaak, en het is super gezellig altijd. Ik speel vaak mens erger je niet, monopoly, of ik pak een pakje kaarten erbij. Maar als je geen bordspel of kaarten in huis hebt, kan je ook Wie ben ik spelen. Dan neem je een persoon in je hoofd, en dan mag de andere speler raden wie jij in je hoofd hebt. Dit moet je doen door vragen te stellen waar ja en nee op geantwoord kan worden.

Ik hoop dat jullie allemaal gezond blijven en dat ik jullie nog een keer kan zien! Succes met de spelletjes en tot snel.

Groetjes, Sannah
Stagiair op maandag en dinsdag

Een berichtje van Esmee

Hallo allemaal, 

Wat een gekke tijd he.. ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat en iedereen nog gezond is. 

Met mij gaat alles goed. Ik ben nog druk bezig met school 3 dagen in de week. Ook loop ik nog 2 dagen stage in de week. Maandag ben ik op de dagbesteding aanwezig en op donderdag doe ik thuis activiteiten organiseren via jitsi. In mijn vrije tijd probeer ik veel te bewegen, ik fiets bijvoorbeeld een stukje of ik ga een stukje wandelen. Sinds een paar weken heb ik ook een nieuwe hobby, diamond painting. Dat is een creatieve hobby, het lijkt op ministeck. De bedoeling is dat je steentjes op het goeie tekentje/letter plakt. Ik ben begonnen met kleine kaartjes van de wibra, maar die vond ik uiteindelijk iets te makkelijk worden en ben ik aan een grote begonnen, daar heb ik er nu 1 van af en ben nu weer aan een nieuwe begonnen.  Op deze manier kom ik dus mijn dagen door. 

Ik hoop dat jullie je ook nog vermaken en genieten van het lekkere weer. 

Ooit al willen zien hoe koning Willem Alexander een spelletje speelt? Dit filmpje kwam ik van de week tegen: 

Ik hoop dat ik jullie snel weer mag zien op de dagbesteding en hou nog even vol!

Groetjes,

Esmee, stagiaire 

Een berichtje van Romee

Hoi allemaal,

Ik hoop dat het goed gaat met jullie en jullie je nog een beetje kunnen vermaken!
Ik wandel veel met de honden en ik geniet in de tuin van de zon. Zo af en toe beweeg ik via de Nintendo switch. Een soort Wii maar dan wat nieuwer. Ik dans dan met just dance, een leuke manier van bewegen! Je moet de poppetjes op de tv zo goed mogelijk na doen en een zo hoog mogelijke scoren behalen. Het ene nummer is goed te doen en niet moeilijk maar sommige nummers zijn best pittig haha. Voor stage ben ik bezig met de website up to date te houden, doe ik dinsdag middag de muziekactiviteit om 14.00 uur en ben ik vrijdags op de dagbesteding. Voor de rest ben ik vooral ook druk bezig met het afronden van mijn opleiding en stage. Dat betekent dat mijn stage er dus helaas bijna op zit… Ik had me de laatste maanden wel anders voorgesteld. Ik hoop jullie allemaal gauw nog een keer te kunnen zien. Blijf gezond!

Hier een linkje van een voorbeeld van een Just dance dansje:
https://www.youtube.com/watch?v=JMeAuUc45sg
(Het is de bedoeling dat je de poppetjes zo goed mogelijk na doet)

Groetjes,

Romee, stagiaire

Een berichtje van Alice

Hallo lieve mensen, het weer is zo lekker. Daarom heb ik iets wat we buiten kunnen doen . Zoek een stuk muur (ik heb de schuur uitgekozen). Met schilderstape heb ik wat vlakken gemaakt en lekker ingekleurd met stoepkrijt. Als je alle vlakken hebt ingekleurd haal je de tape weer van de muur en ontstaat er een “ kunstwerk”. Deze kun je natuurlijk zo groot of klein maken als je zelf wilt. Zo was ik dus lekker bezig. Hier gaat alles goed en ik vermaak me nog steeds heel goed. Wat ik ook doe is af en toe de radio wat harder zetten en dan even mee blèren met de muziek. Word je vrolijk van . Wel, iedereen de groetjes van mij en …. hou vol we komen er wel. Groetjes, Alice

Voorbeeld van Alice

Mocht jij ook een tip hebben voor anderen om te doen? Of wil jij ook laten weten hoe het met je gaat? Mail dan een verhaaltje of je tip naar:

r.v.nijhuis@interaktcontour.nl